Ruokablogimme ensimmäinen tarina alkaa tästä...
toast skagen hollolan tapaan....
Resepti 10 hengelle
- smetanaa 120 g (pieni purkki)
- creme fraiche 120 g (pieni purkki)
- jättikatkaravun pyrstöjä 200 g
- mätiä 50 g
- tilliä
- ruohosipulia
- 2 keitettyä kanamunaa
- rouhittua mustaa pippuria
- suolaa
- saaristolaisleipää
Ohje: Aineet sekoitetaan keskenään ja tarkistetaan maku. Leikkaa saaristolaisleivistä reunat pois ja lisää valmistettu täyte leivien päälle. Koristele tillillä ja mädillä.
alkupaloja Juhannuksen kunniaksi....
neljän laista silliherkkua...
Juhannuksen tunnelmaa
salaattiia
kanttarellisoossia, ai miten maukasta
ja herkullisia vartaita oman maun mukaisesti...
Kommentit